Helderse musical vereniging

SHOWBOAT

OVER ONS

SHOWBOAT PRODUCTIES

Showboat is een musicalgroep uit Den Helder, die steeds op een professionele wijze een musical op de planken zet. Onze vereniging bestaat naast onze leden en het bestuur, ook uit een fantastische groep vrijwilligers. Musicals die onder andere door Showboat neer zijn gezet zijn Cats, Ja Zuster Nee Zuster en Footloose. Mede dankzij alle inzet van de leden, vrijwilligers, sponsoren en donateurs bestaan wij inmiddels al meer dan 35 jaar!

Ook kunt u voor een feest, jubileum of andere activiteit het “Showboat Entertainment Team” inhuren. Deze speciaal geselecteerde acteurs en actrices bezorgen u en uw gasten een onvergetelijke avond!

Voor verhuur van kleding en diverse andere rekwisieten kunt u ook bij ons terecht, hiervoor kunt u ons mailen of het contactformulier invullen.

HET BESTUUR

MAX SCHUILING

Voorzitter

Ah, daar ben ik (weer)! Het komt best vaak voor dat je meerdere rollen hebt in een show, maar ook in de club zelf. Ik ben sinds 2018 officieel voorzitter van de club, normaliter houd dit niet super veel in, maar er kan nogal veel gebeuren op de achtergrond van een show. Gelukkig hebben wij hier hulp bij van onze leden en spelers die ons werk hebben verlicht en in sommige gevallen compleet uit handen hebben genomen. Hierdoor hebben wij in een relatief korte tijd nog veel kunnen regelen!

Kim Caris

Kim Caris

Secretaris

In het dagelijks leven werk ik als HR-medewerker bij een superleuk modebedrijf, en in mijn vrije tijd hou ik mezelf bezig met schrijven, spelletjes, en alles wat te maken heeft met muziek en theater. Ik volg nu al zo’n 10 jaar zangles en zit sinds enkele jaren bij Showboat, waar ik altijd lekker mijn creativiteit kwijt kan. Sterker nog, ik vind het zo leuk bij Showboat dat ik sinds medio 2022 ook secretaris ben van de vereniging!

Meedoen of meer informatie?

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.